ZOOF

ZOOF is één van de twee serviceproviders die deelnemen aan het project Spookfiles A58.

ZOOF - Samen Slim Rijden

Maak kennis met ZOOF, jouw hulpje om rijden op de Nederlandse snelwegen leuker en veiliger te maken! Scoor beloningen bij partners van ZOOF door rijadviezen op te volgen, die de rijervaring voor jou en voor andere weggebruikers verbetert. ZOOF is gratis te downloaden voor je iPhone of Android-smartphone.

Jij profiteert. Iedereen profiteert.

ZOOF is ‘samen slim rijden’. Als jij de adviezen van ZOOF opvolgt, help je het verkeer beter door te stromen, waardoor je het verkeer prettiger én veiliger maakt. Daar heb je zelf wat aan, maar de bestuurders om je heen natuurlijk ook. En om jou extra te belonen voor jouw goede rijgedrag verdien je ZOOF’ies, die je bij partners van ZOOF inwisselt tegen leuke beloningen of kortingen op producten. Er zijn al tien partners op 18 locaties, waar jij je verdiende ZOOFies in kunt wisselen!

Nu beschikbaar voor A58 en A67

ZOOF is beschikbaar voor A58 en A67. Dat betekent dat je met ZOOF ‘slim rijdt’ van Tilburg tot aan Venlo. Door de toevoeging van een deel van de A2 bij Eindhoven, kun je dit hele traject van ZOOF gebruik maken. Sinds ZOOF in september 2014 werd uitgebracht, is de dienst continu verder verbeterd. Het resultaat daarvan zie je nu ook terug op A58. Had je ZOOF al gedownload voor A67? Je hoeft dan niets extra te doen: plan je rit met ZOOF en je ontvangt automatisch adviezen wanneer je over de A58 rijdt!

 

 

 

 

You are here

Volg ons