FlowPatrol

FlowPatrol neemt als serviceprovider deel aan het project Spookfiles A58.

Meld je aan!
FlowPatrol is een app waarmee je op de A58 tussen Eindhoven en Tilburg (in beide richtingen) kunt blijven doorrijden. Meld je aan bij FlowPatrol, installeer de app op je smartphone en doe mee met de proef. Hoe meer deelnemers, hoe vloeiender de rit. Je ontvangt een persoonlijk snelheidsadvies om zo soepel mogelijk over de A58 te kunnen blijven rijden.

In de juiste flow op weg!
Via de app ontvang je realtime snelheidsadviezen en -waarschuwingen. Zo kun je makkelijk door blijven rijden. Daarnaast zie je in één oogopslag of er verderop de A58 nog file staat. Kom je verstoringen tegen, dan kun je die doorgeven. Met elkaar zorg je dus ‘voor de goede flow’. Dát is FlowPatrol.

Leuke prijzen!
Hoe meer deelnemers meedoen, hoe beter onze adviezen kunnen worden. Als dank maken daarom alle deelnemers elke maand kans op een leuke prijs. Daarnaast bieden we je met de uitbreiding, de FlowRadar, nu al de mogelijkheid om een nieuwe techniek als eerste op de weg te beproeven.

FlowRadar
De FlowRadar is een slim kastje dat communiceert met andere FlowRadars via bakens langs de weg, waardoor het realtime weginformatie ontvangt en verzendt. Hierdoor ontvang jij informatie over wat er vóór je gebeurt en doordat jij rijdt kunnen wij de gebruikers achter je informeren. Wij doen tijdens de proef ervaringen met het kastje op, waarbij elke kilometer waardevol is. Hierdoor kunnen we optimaliseren, met als uiteindelijk doel ons advies beter en persoonlijker op jouw omgeving af te kunnen stemmen. Om de techniek succesvol te testen, zijn er veel gebruikers nodig. Jij kunt dit testen mogelijk maken. Vraag ook een FlowRadar aan via ons formulier en doe mee!

 

 

 

 

You are here

Volg ons